نمونه دادخواست تامین خواسته فوری

تامین در لغت به معنای ایمن نمودن و حفظ کردن می‌باشد و در متون حقوقی به دو صورت تامین خواسته و تامین دلیل مورد استفاده قرار می‌گیرد. براساس آیین دادرسی مدنی، فرد حق دارد قبل از صدو رای اصلی دادگاه و صدور حکم، تقاضای تامین خواسته نماید. در مرحله اول باید نمونه دادخواست تامین خواسته فوری تنظیم و در دفاتر خدمات الکترونیکی ثبت کند. این درخواست پس از ارجاع به دادگاه توسط افراد متخصص بررسی می‌شود و اگر براساس اصول و چارچوب نگارش نمونه دادخواست حقوقی تدوین و مدارک لازم ضمیمه شده باشد در صف بررسی قرار می‌گیرد. چنانچه درخواست به درستی تدوین نگردد بازگشت خورد و نیاز به تنظیم مجدد خواهد داشت که ممکن است ضرر و زیان بسیاری به همراه داشته باشد.

دادخواست تامین خواسته فوری چیست؟

دادخواست تامین خواسته فوری چیست؟

دادخواست تامین خواسته به معنای تقاضای مدعی از دادگاه در خصوص حفظ مدارک مربوط به پرونده در دست بررسی می‌باشد؛ به عبارت دیگر، چنانچه در مسیر طولانی رسیدگی به پرونده احتمال برود که خوانده اعمالی مرتکب شود که مسیر پرونده را تغییر داده و عملا صدور حکم را بی‌فایده نماید، خواهان قانونا این حق را دارد که با تنظیم و ثبت نمونه دادخواست تامین خواسته فوری از این امر پیشگیری نماید. خواهان با این درخواست می‌تواند از دادگاه توقیف اموال منقول و غیرمنقول را بخواهد. به عنوان مثال تامین خواسته برای منعِ فروش و انتقال ملکی که مدعیان دیگری هم دارد. دادگاه با بررسی مطالبه خواهان شرایط لازم برای صدور تامین خواسته را بررسی کرده و در صورت نیاز دستور تامین خواسته را صادر می‌کند.

نمونه دادخواست تامین خواسته چگونه تنظیم می‌شود؟

نمونه دادخواست تامین خواسته فوری ابزاری برای جلوگیری از تضییع حقوق خواهان در فرآیند رسیدگی به پرونده است و نحوه شرح خواسته و تکمیل فرم آن باید به گونه‌ای باشد که مقام قضایی را برای صدور رای تامین خواسته قانع نماید. برای ثبت دادخواست و ارسال آن به مراجع صالح ابتدا باید درخواست خود را براساس اصول مشاوره حقوقی متنی تنظیم کنید تا مورد پذیرش دادگاه قرار بگیرد. بدین صورت که اطلاعات هویتی خواهان و خوانده درج و علت تقاضای صدور تامین خواسته تشریح گردد. در متن درخواست باید تصریح نمایید که بعد از صدور قرار و در مهلت مقرر دعوای اصلی را ثبت خواهید کرد.

نمونه دادخواست تامین خواسته فوری

نمونه دادخواست تامین خواسته فوری

تنظیم نمونه دادخواست تامین خواسته فوری دارای قوانین منحصر‌به‌فردی است که اگر آن‌ها را رعایت نکنید فرصت طلایی ثبت درخواست را از دست می‌دهید و امکان دارد متحمل ضرر و خسارت شوید. در این راستا، متخصصین مجموعه وکیل 24 دادخواستی به عنوان نمونه تنظیم کرده و فایل word و pdf آن را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده‌اند. متن درخوست به شرح زیر است:

ریاست محترم مجتمع قضایی عمومی و حقوقی شهرستان....................

با سلام  و اهداء تحیات الهی

 
احتراما، به استحضار می‌رساند، اینجانب........................... فرزند......................... به کد ملی ....... ..................دارنده چک صیادی شماره ..... عهده بانک..... با تاریخ سررسید .../..../..... بوده که متاسفانه، خوانده محترم، علی رغم سررسید موعد چک، از پرداخت و تادیه وجه آن، خودداری نموده‌اند و گواهی عدم پرداخت بانک نیز در این خصوص، موجود می‌باشد و به پیوست ضمیمه می‌گردد.
با توجه به اینکه ایشان، دارنده خودروی دنا پلاس سفید به شماره پلاک انتظامی .............. می‌باشند و سند مالکیت خودرو نیز به اسم ایشان است و از آن جا که این ماشین، تنها دارایی قابل توقیف خوانده محترم میبا‌شد و بنده می‌توانم، از طریق آن، طلب خود را وصول کنم و از آنجا که بیم فروش و یا انتقال آن، توسط خوانده می‌رود، از آن مقام محترم قضایی، تقاضای صدور قرار تامین خواسته فوری و دستور توقیف خودروی مذکور را دارم.

برای اطلاع بیشتر از در خصوص دادخواست تامین خواسته فوری کافیست باوکلا وکیل 24 درارتباط باشید

نتیجه‌گیری

در دعاوی حقوقی اگر خواسته خواهان در معرض تضییع و تفریط و مستند به اوراق تجاری همچون چک و سفته و اموال منقول و غیرمنقولی باشد که هرگونه تغییر در آن‌ها جریان پرنده را تعدیل می‌کند، خواهان می‌تواند با تنظیم و ثبت نمونه دادخواست تامین خواسته فوری از حقوق خود محافظت نماید. مهم‌ترین موضوع شرح خواسته به گونه‌ای است که مقام قضایی را درمورد صدور خواسته اقناع کند. اگر شما هم در تدوین و تنظیم درخواست به مشکل برخورده‌اید مشاورین مجموعه وکیل 24 در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی سوالات و ابهامات شما هستند.

سوالات متداول

مرجع صالح رسیدگی به دعوای تامین خواسته فوری کدام دادگاه است؟

 دادگاه رسیدگی به دعوای اصلی

در چه مواردی می‌توان دعوای تامین خواسته فوری را مطرح کرد؟

دعوای خواهان مستند به سند رسمی باشد- تضییع حقوق خواهان- دعاوی مستند به اوراق تجاری